BABY TOLAK BOTOL SUSU

Hii momies, ada tak baby momies tolak botol susu. Baby kita masa dalam hari okay je minum pakai botol puting standard. Lepastu 30hari dia tolak, dah tukar jenis wide neck, dalam 2minggu lepastu dia tolak jugak. Kalau bf dia nak, tapi susu badan tak banyak 🥺 ni dia dah 53hari, still tolak botol susu 😢

3 Balas

meby kena try and adjust jenis puting & botol. i dulu guna botol fiffy and puting fiffy warna Kuning , baru baby ok.

2y ago

dah, baru try tadi. pun sama dia tolak. 😅

sama mcm baby sy pon dari 3bulan sampai skng 4bulan xnk susu botol.. skng baby awk da nak minum susu botol @ x?

9mo ago

hi nk tahu update. baby dah minum susu botol ke? macam mana awak buat?need help

Sama mcm bby sya sis … so mcm mna bby dah boleh hisap botol susu? Sis guna botol apa