Bayi tolak susu botol

Momss , nak mintak tips sikit, anak saya 1 tahun 4 bulan, dulu boleh minum susu formula, tapi sampai umur dia 1 tahun dia tolak susu, saya pun tukar susu similac, dia reject jugak, saya bagi s26, pun tak nak, now saya nak try bagi sustagen chocolate, tapi takut kena reject 😭, tips please mommyyyss

2 Balas

atas setahun bukan lg keperluan utama baby. awak boleh byk nutrisi dlm pemakanan baby. boleh offer susu full cream milk dlm kotak. susu ni dh xperlu dipanaskan. baby boleh direct minum

7mo ago

kena try and error dear. tengok susu full cream tu serasi tak dgn baby. mcm sy baby boleh minum. xnk yg kotak awak boleh try bagi susu full cream freanleaf tu😊

susu kotak full cream da cbe?