Anak tolak susu formula

Hai ibu2, anak sya sebelum ni minum susu formula takde masalah. Baru2 ni dia tolak susu formula.. bila dia minum tu dia mcm nak muntah... Kdg2 dia tolak guna lidah dia... Sya dah try tukar susu.. setakat ni sya dah try susu enfalac, lactogen, s26 dan frisolac... Check dlm mulut dia takde pape... Kulat susu pun takde... Tanda2 nak tumbuh gigi pun belum... Btw anak sya bru 4 bulan

1 Balas

Anmumlac dh try? Beli yg kotak kecil dlu..

1y ago

ini sya belum try lagi... terima kasih atas cdgn sbb mmg dah taktau nak try susu ap dah..huhuhuhu