Kerap kali bermimpi buruk sewaktu hamil, adakah itu petanda atau kebetulan?
Voice your Opinion
Petanda
Kebetulan

2936 respon

14 Balas

kbtulan sja... tp mse first pregnancy dlu... sy sllu mmpi SIL y ddk kuantan blk... sbb die klau umh MIL xprnh bgtaj tbe2 smpai... klau sy mmpi die blk ... in a week die akn smpai... cme time je xpsti ble... mostly die akn smpai kul 12tgh mlm ke ats...

sy mse prngnt sllu mimpi bby dh lhir sblum due..phtu mimpi mmg pelik sgt2..sy keguguran lh phtu ade muke mcm iblis amik...dh bnyk kli sgt...tp ank dh lhir slmt...cume ad mslh ..

Petanda tak amalkan Sunnah semasa tidur (wudhuk, sapu /kibas tempat tidur & doa/zikir)

mimpi buruk ni sbb ibu terlalu berfikir negatif..dan terbawa² hingga tidur

Malas percaya.. Tapi ada juga petanda

think positive

ntah ler nok

Mainan setan

kebetulan

Kebetulan