Perut Mengeras 33 Weeks

Perut selalu mengeras. Tp tak sakit. Ubah position lembut semula. Tp kerap sgt mengeras bila berjalan, or duduk terlalu lama. Time baring pun mengeras. Normal ke tu. First pregnancy. Risau ?

12 Balas

Ye samalah kita,lagi lagi belah petang,pas makan minum,saya 34 weeks,perut mengeras,tp anak aktif x jdi mslah,xde kuar darah atau lendirpun,org ckp normal,so x pyh risau,cuma tak selesa je kan ..

normal sy pon 33week mcm tu . kecuali klau awk ad tnde2 trun ap2 . atau mengeras + contraction yg ala segugut teruk tu bru ke hos

Braxton Hicks jer tu... Cuba cari info pasal tu, InsyaAllah menjawab semua persoalan.

same lah sy perut asyk mengeras je. kne ubah posisi kedudukan selalu .

normal . tp perhatikan sllu .

normal

Normal

Sama..

Normal