38 weeks

Perut rasa mengeras jerr. Adakah tanda2 nak bersalin?

3 Balas

Tnda2 awal... Sy penah mngeras kerap 1 mlm tu.. G hos, jln baru 1cm.. Blk rmh smla.. Dh semggu, xde lgi tnda2 lain...n now 39wk.. Xsabo nk jmpe bby.. 😊

5y ago

Doct akn cek prut kite mengeras bpe mnt bpe mnt... Klu kerap dan cpt cmpo plk ngn jln dh bukak 1cm, die akn tahan la.. Klu perut lmbat je mse die mngeras tu, blh blk dlu... Sbb mgkin lme jln nk bukak.. Sbb contraction tu yg blh buat jalan cpt bukak....

5y ago

Thanks mommy 😘

Tanda2 awal

5y ago

Ya lah sis.. ready2 saja lah kita.. hopefully semuanya dipermudahkan.. 😊😊