11w 5d kluar darah

Perut and buntut sakit macam nk brnk dalam kul 2.50 pgi tdi dan brpluh² tahan sakit.. ingt nak berak so prgi tndas teran.. ingt kan cirit bgun je tngok darah cair xde ketul²😌 darah sndri pon nak pensan tau.. dalam fikiran xde benda lain cuma fikir kita gugur😨 nak nangis auu rasa give up kalau gugur.. pagi tdi dalm kul 7 gi klnik.. ambik darah pastu doktor scan sykur bby masih ade lagi🤲😘 dapat tgok dgupan jantung bby dan bhgian kpla.. bhgian lain x dpt tgok sngt sbb doc kata bby msih kecik bru 11 week😘☺️ harap² xde lagi drah kluar lpasni and doakn bby sihat 🤲♥️

1 Balas

Alhamdulillah. Amiin. Saya pun pernah bleeding at 10w tapi warna hitam. Pelik kan? Tak penuh pantiliner pun & keluar sekali je. Tak rasa sakit apa2 pun. Mungkin smlmnye sy angkat tong agak berat bg sy la. Pergi hospital scan nampak la orgnya bdn kepala kaki tgn yg penting masih ada heart beat. Doktor bg ubat kuat rahim mkn utk 2 minggu.