Ni tnda nak bersalin ke? Sorry gmbr mcm kotor sikit

Hi sy dah 36 weeks, baby berat dah 2.7 kg dah so ckup bsar klu nk bersalin, smlm mlm tdi sy ada brsama ngan suami nthen kluar darah tu, so ingt tkde apela ingt darah melecet, so pgi tdi tgk kt pad ada kluar bloody show cmtu, patut ke sy gi hospital? Mil sy suh pantau dlu contraction sakit cmne, klu dh contraction kuat bru gi hospital, so nk bt cmne eh? Ada ke mommies pngalaman cmni? #seriusnanya s#ingintahu #pleasehelp

Ni tnda nak bersalin ke? Sorry gmbr mcm kotor sikit
1 Balas

sepatutnya kalau da keluar darah macam ni. bole da g hosp. biar doc check. kalau jalan belum buka doc akan suruh balik. atleast kita da g hosp.