Risau?

Ade x mak2 kat sini pernah keluar darah time 9week? Sy tetiba pagi td kluar darah fresh tapi scan doktor cakap jantung bby okay je. Rsaunye sbb doktor ckap walau macam mana still kandungan tu berisiko gugur. Allahu smoga selamat laa sehingga bersalin nnt. Aamiin??

2 Balas

Banyakkan rehat sis.. Jgn buat keje berat.. Berjalan pn kena slow2.. Naik turun tangga tu cuba elakkan.. Ataupun naik pelan2.. Klu boleh rehat je..

4y ago

Sama2 sis.. Take care ye.. 🤗

byk kn bed rest la

4y ago

samasama