Pregnancy test

Hi all, pernah tak yg ada pngalaman kat sini period dah lambat 3 hari tpi test negative, symptoms pregnant tu ada tpi test negative.

4 Balas

Sy period jenis irregular. Masa pregnant anak first, dah dekat 3 bulan x period. Cek upt, negatif. Banyak kali test. Bila pegi hospital, buat lab test, confirm pregnant dah 5w. Masa anak kedua pun sama. Dah sebulan x period. Cek upt negatif pd hal tiap2 minggu cek lepas seminggu delay. Masa ni simptom pregnancy dah ada. Muntah2, loya. Alah dgn bau masak2. Semua simptom sama mcm pregnant anak first. Mother instinct sy kuat rasa memang pregnant. Last2, husband book appointment kat hospital private, buat lab test, confirm pregnant dah 4w. Alhamdulillah sekarang dah 34w

1y ago

Congratulations sis.. Semoga2 ada rezeki sya lepas ni klau belum ada sya usaha lgi dngan husby😊😊

sy 3 kali buat upt sis. period irregular. dalam masa seminggu tu 3 kali buat , sebab asyik negative. husb smpai bising jgn buat dah kalau negative. tapi kita ada instict keibuan mengatakan ada baby kat dalam. so sy beli je test upt tu diam2, sy buat smpai kali ke tiga positive baru lega. alamdulllah. buat balik setiap 48 jam which is 2 hari after test.

Lewat baru beberapa hari tu normal lg awk, tnggu lewat seminggu dua. Ada jg yg period regular still lmbt detect upt. So better tnggu bbrpa minggu baru test balik ye, kalau pasal symptoms pregnant tu pn normal sbb dia sama je dgn symptoms before kita period. Xde beza. semoga rezeki awk baik.

1y ago

lewat period 2 3hari tu normal sis, tmbah² baru kawin .. sy lewat lebih sminggu haritu, tp still xde rezeki lagi time tu ☹️

sama dgn saya skrg 🥲. bulan lepas saya jumpa wktu subur . skrg delay 2 hari upt negatif

1y ago

amin sis ,semoga ada berita gembira 😍🥰