test doc negative

korang... sye konpius lah... test UPT sendiri 3 kli Ada double line.. tpi yg stu tu samar2..tpi g cek doctor tros negative.. ad sesapa cm sye tak

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Bg pendapat Sy sis kene bykkn berehat n jg diri waktu2 mcm ni..sbb Dr pic tu sy tgk sis mcm ke arah +ve..sebab upt ni Ade yg bole detect awl Ade yg xleh detect awl..Dr pengalaman sy,check upt sendiri 2 Kali positif..pegi swasta pn positif..pastu bleeding check hospital guna upt yg mcm stick tu negatif..doc Kate wpun gugur upt msh positif dlm seminggu 2.. skarang kalo sy check sy guna mcm hospital je..yg murah..sbb beli mhl pn mcm xde fungsiπŸ™..stress gak..better sis check darah je..sy check drh haritu baru result positif..rupenye bchg die rendah sal tu xpat detect gune upt mcm stick kt hospital

Baca lagi

awal lagi tu sbb samar sangat.. doktor kalau tgk samar mcm tu pun dia tak boleh nak confirmkan pregnant. plus kalau scan pun tk nampak tu. sis tggu lagi seminggu dua biar upt sis try tu terang dulu ye then pergi klinik semula

4y ago

takpe. awal lagi tu pregnancy sis. tggu smpai line betul2 terang dulu

semua samar2..pertama - mlm tdi. yg ke2 tu memang ad tpi dlm pic tk berapa perasan.. yg ke3 sye test lepas jumpe doc

Post reply image
4y ago

OK sis hana...sye paham.. sye tggu seminggu lagi utk confirm kn.. nt sye update ye...

VIP Member

Asa gambar upt yg sis buat?

tq sis suggestions...

VIP Member

Sis try buat scan ,

4y ago

Klo mcm tu , tgu lgi seminggu , lepastu try upt klo masih double line , p klinik tunjuk jela upt tu then buat scan ,

VIP Member

Terlalu awal buat upt ataupon result upt x valid sbb dh terlebih masa..

4y ago

OK sis...tq tau.. sye cube lgi dlm mggu depan.. takot ni masih awl sgt kn..