Mata merah sebelah

Pernah tak mama" kat sini..mempunyai masalah anak yg mata dia merah sebelah..macam ada selaput kulit mata nak masuk mata warna hitam...pernah x??baby baru umur 7bulan 19hari ..saya tak tahu kena apa?da tiga hari...pegi klinik pun da..tp kena pantau 2 hari lg ..kalau melarat bawa balik ke klinik... Harap mama"..kat sini boleh tolong info..risau saya??

1 Balas

Maaf, setakat ni saya takde lagi experience ni. Mungkin Ibu2 lain boleh share pengalaman. Saya doakan supaya baby puan cepat sembuh ye mata dia. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms