Ruam ke apa

Hi semua. Saya nak tahu ni kenapa ye? Ada kat pipi kiri baby je. Dah jumpa doktor, doktor kata pakai moisturizer je. Kadang teruk merah dia, kadang tak merah sangat, hampir hilang. Tiba2 esok merah balik. Boleh mengelupas jugak kulit tu. Kadang tu naik sikit sebelah kanan tapi sapu cream hilang la. Yg sebelah kiri ni, taktau nak buat apa dah, dah pakai cream macam2 dah. #firstmom #SeriusTanya

Ruam ke apa
1 Balas

hii, sis. sis dh try pergi klinik pakar kulit ? sbb baby saya dkat badan naik fungus, so saya pergi klinik pakar kulit, Alhamdulillah ubat yg diberi doktor menjadi utk anak saya. tp lain anak lain cara