bintik² merah tapi anak normal

da masuk hari ke-3 bintik2 merah makin banyak di badan anak saya. serik nak bawa pergi klinik, da bayar jawapan doktor baby awak okey sebab dia aktif, klu lemah apa2 baru akan diperiksa betul². sekarang selagi anak masih menyusu, masih aktif saya ingat nak pantau sahaja. sekarang tengah musim chicken pox / HFMD. Ada tak ibu² pernah lalui apa saya lalu sekarang?

bintik² merah tapi anak normal
1 Balas

Risaunya kan mcm hfmd pn ada tp cuba check dlm mulut ada tak

1y ago

Aah kalau hfdm dlm mulut mmg penuh