Ruam Susu

Baby boy saya umur 2 bulan ada tompok merah pada pipi sebelah kiri dia..makin merah dan melarat ke kawasan dekat hidung. Nampak baby macam kurang selesa mungkin gatal sebab dia asyik nak gosok muka. Nak tanya ada tak petua atau krim yg bukan steroid sesuai utk bayi 2bulan? Tkasih

1 Balas

Boleh ikhtiar guna skeenz balm dari tasneem in shaa allah membantu.. Tasneem menggunakan essential oil khas utk kulit bermasalah, takde steroid.. Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapskeenz