Ibarat Lega Lepas Sembelit...

Pernah tak korang mengidam nak mkn something tp xdpt2...??? Pastu tiba2, apa yg korang nak mkn tu, last skali dpt.? Hari lega sungguh2 la.. Sy dpt mkn apa yg sy duk mengidam. Mmg rasa puas ht sgt2. Nak nangis pun ada.. Mcm dpt anugerah je...

1 Balas

Same here..tu hri masa mngndung mngidam kurma..tpi masalahnya susa nk dpt sbb msa tu sebulan lg bru nk puasa..kn puasa tu bru bnyk kurma kna jual nah trpksa tngu 1 bulan lg..nah skli puasa tu berabis mncri kurma..sda nmpk trus grab 2 box..kwkwkkkk tu pun nda puas mkn pasal my mum pun ikut mkn..sedap dia bilng..

4y ago

Tida jg sis rasa bgtu tpi cuma rsa x puas hti sj sbb x puas mkn tu kurma..brpa bji sj dlm 1box tu hahahahhh..