cik suami kuat mingindam

sejak sy pregnant ni suami yg bnyk mengindam nk mkn mcm2...tp sy kurang la nk mingindam nk mkn ape ke... minggu lepas suami teringin sgt nk mkn dagin rusa..tp alhamdulilah dpt juga dya mkn dagin rusa wlpn seketul dagin je dya dpt..blh la lepas teringin dya tu... pastu ari ni teringin nk mkn buat jentik2 pula..emm mana nk cari buah..huhu? suami korang ada x mcm ni..

3 Balas

Dlu sblm sy dpt tahu positive pregnant, sy pelik tgk husband sy mengidam benda manis.. tgh² mlm tanya ada aiskrim x dlm peti ais sbb teringin sgt, berselera betul dia mkn.. selama nie dia x mkn sgt aiskrim, lepas tu asyik tanya sy nk bubble tea x.. rupanya sy yg pregnant.. 😅😅😅

Sama la kita. Saya ni elok je. Takde mengidam ap², sampai suami kita macam² yang dia mengidam. Bila check berat, berat dia yang naik mendadak. Mengalahkan saya yang berbadan dua.

Ada..laki saya mengidam teh tarik mamak.. Dah mcm org x betul.. Bangun 3am..start moto gi cari teh tarik.. Ya Allah ..dah knape laki aku ni? Hahahaha.. klakar bila diingat balik