craving

Dari awal pregnant craving nk mkn maggie tom yam...nk sepeket juga.... Tak pernah dpt,mcm nk nangis..dpt mkn dua suap je..no more... Kali ni x boleh tahan... Dh tahap nk nangis nak sepeket juga.... Phewwww....i get it...no more one packet...offer la lagi,mmg dh xnk...dpt sepeket tu je dh puas... Done ngidam yg smpai rasa nak nangis buat pertama kali.... 8 weeks more.... Done meluah perasaan... Hahaha..night all mommy ?

2 Balas

Biasa la tu ibu,masa sy pregnant dulu pn craving mcm². Cumanya husband sy mmg bgi je apa sy nak. Baik jauh ke dekat dia cri jugak smpai jumpa nak bgi dkt istrinya nih 🤣

Hahaa saya nak makan tosey tpi sini tkde tosey.. craving smpai menangis sbb tk dpt habahaaba