Mengidam Makanan

Ada ke mcm sy,selagi xdpt mkn apa yg mngidam smpai tido pun mmpi mkn不不 semalam bgtau husband tringin nk mkn,harini dia trus pegi cri..nasib ada jual,xdpt yg eira azira dpt yg nie pun jadi la..jji dpt mkn jgk klau x smpai kesudah tido mimpi mkn不不不,haritu pun skli tringin sgt nk mkn puding caramel,try buat sdri xpuas hti...ajk husband cri pusing 1 bndar 1 pun xde org jual tido smpai terbawa2 dlm mimpi...cerita kat husband dia gelak je pastu saja je post status ws,skli jiran sbelah balas ws kata nk buatkan utk sy.. Alhamdulillah dpt la jgk merasa Org lain awal2 pregnant lg dpt merasa mngidam...sy dh msuk 31w bru nk merasa mcm mna prsaan mngidam tu不不不

Mengidam Makanan
1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

lebih kurang saya lah, kalau teringin sangat簡 , sampai dalam mimpi donut coklat la, sushi la , apa lagi bila cerita , husband gelak. terus ajak gi cari sekali sebab dalam ngidam pun masih memilih. kang husband bantai beli pastu tak kena dgn pilihan hati kita, membazir dah kat situ mujur la tak ngidam naik ufo , kereta kebal dll

Baca lagi
7mo ago

tu la kan...smpai ke mimpi dibawa mngidam tu不