Mengidam Makanan

Ada ke mcm sy,selagi xdpt mkn apa yg mngidam smpai tido pun mmpi mkn🤣🤣 semalam bgtau husband tringin nk mkn,harini dia trus pegi cri..nasib ada jual,xdpt yg eira azira dpt yg nie pun jadi la..jji dpt mkn jgk klau x smpai kesudah tido mimpi mkn🤣🤣🤣,haritu pun skli tringin sgt nk mkn puding caramel,try buat sdri xpuas hti...ajk husband cri pusing 1 bndar 1 pun xde org jual😫 tido smpai terbawa2 dlm mimpi...cerita kat husband dia gelak je😅 pastu saja je post status ws,skli jiran sbelah balas ws kata nk buatkan utk sy.. Alhamdulillah dpt la jgk merasa😌 Org lain awal2 pregnant lg dpt merasa mngidam...sy dh msuk 31w bru nk merasa mcm mna prsaan mngidam tu🤣🤣🤣

Mengidam Makanan
1 Balas

lebih kurang saya lah, kalau teringin sangat² , sampai dalam mimpi 😂 donut coklat la, sushi la , apa lagi 😂 bila cerita , husband gelak. terus ajak gi cari sekali 😂 sebab dalam ngidam pun masih memilih. kang husband bantai beli pastu tak kena dgn pilihan hati kita, membazir dah kat situ 😂 mujur la tak ngidam naik ufo , kereta kebal dll 😂😂

1y ago

tu la kan...smpai ke mimpi dibawa mngidam tu🤣