Mimpi bersalin

Pernah tak ibu2 yg sedang preggy pengalaman mimpi melahirkan anak? Skrg kandungan korang berapa bulan ? Takut plk duk mimpi mcm mcm ni

20 Balas

pernah jugak...smpai trjaga trus pgang perut...insyaAllah...mainan tidur je tu...sblum tidur bnyak2 selawat,zikir n baca ayat qursi niat dlm aty selamatkan anak dlm kndungan dri gangguan n godaan syaitan...😊😊

Sy beberapa hari ni berturut dah mimpi bukan2.. Mimpi nyusu baby lah, mimpi perempuan mengandung, baby meninggal..ada tu nangis dlm mimpi sampai sedar.. Tidur pn tak berapa lena.. Bila lena je mimpi bukan2..

Saya baru je 3 hari lepas mimpi bersalin awal..28 weeks..pastu anak sy meningggal..ya allah takut sangat...semoga allah selamatkan anak sy..risau sangatt

iye , hri tu pun sy mimpi bersalin 37minggu..lpstu ank plk kne thn masuk nicu . mintk dijauhkan lah 😥 skrg ni usia kandungan bru 27minggu.

dulu sblm kahwin selalu mimpi berkaitan baby. beranak, menyusu, dukung, pandang baby semua lah. last2 tau mimpi tu tanda 'benda' lain

4y ago

klau mimpi bnda2 cm nie..sllu bnda luar..mmg kene jmpa org yang pndai2..bkn y ad setan maaf ye ckp cm nie..nti mgkin btmbah plk..sllunya saka..

Pernah masa 7 bulan.. Mimpi bersalin awal tapi x prepare apa2 barang baby.. Lastly mmng bersalin awal 36 minggu.. 😹😹

Penah tp sy x pkir ap2 la.doa bynk2 semoga Kandungan baik2 aje..kdg2 kita dok pkir sblum tido pn boleh jd mimpi kita..

sbrnya tu mainan tdo je..klau mimpi bkn2..cm sis yang tnya soalan nie.. tp ad jgk mimpi yang btl..tp org tntu je dpt..

bru smlm mmpi 🤭 sbb tgh tggu hr je ni.. hr2 pujuk baby kluar..n risau overdue. skrg 39weeks dh. huhu

saya sejak akhir² ni kerap mimpi baby atau bersalin rasa takut pun ada ni 😅 tapi itu semua mainan tidur sis