mimpi

saya selalu mimpi bayi Dan beranakkan @ melahirkan baby boy 2x dah mimpi mcm Ni... Harap YG baik2 la akn dtg.. siapa penah alami pengalaman mimpi mcm sy....?? Boleh share.... Sy baru masuk 17mggu.

1 Balas

Maybe sebab terfikir sangat . Saya pun semalam mimpi bersalin anak number dua sebab asyik fikir kesian kat anak first ni tak de kawan lagi lagi time pkp ni nak bawa jalan ke taman pun tak boleh . Padahal mengandung pun tidak 😁 . Masa mengandung dulu pun banyak kali mimpi tengah bersalin sebab kadang terfikir pasal sakit bersalin kan