Mimpi bersalin

Assalamualaikum semua. Ada x ibu2 kat sini yg pernah ada pengalaman mcm sy? Sejak kebelakangan ni sy selalu mimpi bersalin & mimpi tu mcm real sangat2. Sy pon jd takut bila terbayangkan mimpi tu sbb mmg mcm betul2 terjadi. Lepas tu jantina anak sy setiap kali sy mimpi tu anak lelaki. Ada apa2 petanda ke mimpi sy tu? Sbb mimpi tu sy ada bawak baby lepas bersalin. Skrg sy tgh pregnant 34 weeks

1 Balas

try baca ayat kursi n 3 qul sblm tido utk perlindungan diri. sapu dari ubun2 sampai kaki