KISAH SAYA ,MIMPI SAYA

saya pernah mimpi dapat baby cacat😭... Sampai Sy takut Dan fikir betul2 .Mimpi Sy Anak Sy mcm muka 🐸..masa kandungan 7-8bln mcm tu KALAU tk Salah Sy..lah .. tpi sekarang baby Sy 4 bulan..lahir sempurna mcm abg dia.. Sihat Dan cukup sifat..sape mcm pernah mimpi mcm Sy ni..Mari cerita pengalaman korang.#bantujawab

1 Balas

Saya sepanjang pregnant tak pernah mimpi pelik2… tapi anak lahir tak cukup sifat… moga Allah bagi anak saya kekuatan untuk hadapi dunia luar…

2mo ago

yee sis .semoga semua yg jadi ibu akan kuat seperti sis.