Setakat ini, adakah perjalanan kehamilan anda mudah atau sukar?

Select multiple options
mudah
biasa biasa
sukar
sukar sangat

1657 respon

34 Balas

sya first time jadi rasa sukar..sikit..tapi saya xda sampai mengeluh ke apa ke..xde.. redha ja..dan jalani layan ja..🙂 saya skrg sakit kepala,sesak nafas,rasa berkahak, hidung sumbat tapi bukan selesema..bawah perut kdg sakit kuat..belakang sakit dan badan xselesa..kaki pun xselesa.. checkup slalu ambil darah..sangkut gdm dan Hb rendah kena turunkan gula dan naikan Hb jadi serba xkena..rasa risau..kdg² rasa sedih juga..risau baby ada apa² tapi sya try to positif lagi cuma kdg² rasa gelisah.. alhamdulillah..saja..syukur merasai pengalaman ini..sedang bersiapkan mental utk hadapi waktu bersalin..harap saya bersalin mudah dan normal aaminn..