Period lambat upt -ve

Period sy dah lambat 25hari.. tapi bila test upt selalu -ve.. kalau betul mengandung dah 8minggu.. tapi tu lah..utp -ve😭.. mggu lepas pergi klinik scan tapi xnampak ape2.. suruh dtg lagi seminggu utk scan balik.. normal ke upt -ve tu?? Ada sesiapa senasib dgn sy x😭

9 Balas

lain org lain plak keadaannya. mcm saya period mcm biasa..teratur.. tp perut makin mmbesar n rasa ada sesuatu. test upt semuanya negatif. upt di klinik pun negatif. tp scan alhmdulilah dah da janin...terletak elok ja dlm rahim..terkejut jga. sbb period kn...bru ja hbis period mcm biasa.. scan dah 8 mggu..

3y ago

mcm sya sis mengandung ank ke3 tiap2 bulan datang bulan mcm biasa smpai makcik sya tegur knapa perut ko tu membesar ko mengandung ka sya jwp la tdk la waktu tu sya tngah dtng bulan sekali suami pun tegur last2 sya check positive , pigi klinik scan da masuk 5 bulan lebih waktu tu rasa perut mcm masuk angin jak , masuk 6 bulan baru rasa baby bergerak