Period lambat upt -ve

Period sy dah lambat 25hari.. tapi bila test upt selalu -ve.. kalau betul mengandung dah 8minggu.. tapi tu lah..utp -ve😭.. mggu lepas pergi klinik scan tapi xnampak ape2.. suruh dtg lagi seminggu utk scan balik.. normal ke upt -ve tu?? Ada sesiapa senasib dgn sy x😭

9 Balas

Sis boleh dtg klinik balik cek. Tapi mungkin ada faktor lain yang buatkan sis tak dtg period. Yang tu kene further check. Tak datang period tak semestinya pregnant. Apa apa pun saya doakan yg terbaik utk sis