Period sebelum ni on time,April last 17.4.22.bulan mei tak datang lagi.lewat 4 hari day.

Period lewat 4 hari.period last 17.4.22

7 Balas

assalamualaikum terima kasih sis 2 yg sudi jawab pertanyaan akak.. Lepas Tu akak try cek.... negative end up 1.6.22 dtg period...Bulan julai xdtg juga....tp masa ni DH Ada gejala masa awal NK pragnat anak pertama.akak abaikan SBB takut frust..so Hari selasa 19.7.22 kak sedar kul 5pg.saja la NK test upt.....sssshhhhh....titik.tu.dgn laju nya Naik double line... alhamdulillah syukur sangat..

hi saya ingin bertanya, mungkin ini tanda hamil muda atau tidak ye sebelum telat haid perut bahagian bawah mcam krem smpai terasa dkat tulang belakang ngilu tapi tak berpanjangan dia sakit sekejap je hari ke hari lepas tuh pandai hilang sendiri cuma kenapa rasa tempat kencing tu saya rasa di tekan ya nak kecing tak juga..

Tarikh Last Period Kita Sama , Saya Deley Period 5Hari , Guna Shope Upt Samar”ii , Saya Beli At Farmasi Clear Blue Tapi Bukan Digital Punya Teranggg Double Linee .

sama mcm saya lewat 4 hari..test guna strips shoppe semua double line tp Samar..check guna digital clear blue not pregnant pulk

2y ago

hi,tak sis..cek darah tak pregnant..kena scam 😫

pregnant kot tu

cek upt nanti

nnt cek upt