test positive.

nak tanya , valid ke result ni? saya dah test pakai clearblue 1 lg tu positive jugak. period on time tak pernah lewat tapi kalini dah lewat 4 hari, should be period on 30nov. pakai apps ikut first day last period dia kira dah 5weeks. betul ke? kalau nak check dekat clinic tak awal sangat? tqqq

test positive.
8 Balas

sy blm delay period tp upt dh +ve.kandungan baru 4weeks 2day(period on 3/11). .harine 3/12 sy dh pergi jumpa doc. wlupn xbole nk scan lg..tp doc bg sy ubat utk kuatkan rahim.next week doc suruh sy dtg balik..awk pegila cek klinik dulu.☺️

1y ago

zatul hazwani...sy pegi klinik swasta je. ☺️ mcm payah pulakk nk reply komen guna apps ne.. xboleh nk tekan nama korang😅

tahniah awak.. mcm saya 1-2weeks je, period belum delay tp haritu sbb keluar darah sikit tu check eh double line🥰 alhamdulillah

Congrats awak. Macam dah confirm lah tu berbadan dua! Pergi je check dekat clinic supaya doctor dapat sahkan through blood test pulak

1y ago

yeke? alhamdulillah, okay awak terima kasih!

awak punya tarikh period sama dengan saya sepatotnya datang 30nov bila check prgnnt test naik dua line 😊

1y ago

alhamdulillah hehe tahniah :)

Betul dah tu. kalau g scan sekarang biasa tak nampak pon lagi. Kena tgu minggu ke 7 atau ke 8

1y ago

oo macamtuu , jadi saya ikut kiraan apps tu jela tunggu 7-8 macamtu ya? terima kasih awak ! :))

Tahniah...dah naik 2line walaupun samar2,betul lah mengandung..😊😊😊

1y ago

yeke, alhamdulillah terima kasih :)

sy pon da check skrg dah 5w4d . scan nmpk kantung kecik sgt

1y ago

nty 6w try la scan

4w kiraan app nie..blom gi doktor..

1y ago

ye ke..sma la kter