LATE PERIOD

my period dah delay almost 6days but bila check UPT negative (-) .. pergi klinik and hospital pun negative (-) .. saya dah tukar mcm² UPT dah tapi semua still 1 line .. rasa sedih bila tgk UPT tu .. bukan x percaya pada rezeki tapi sekali sekala tu terasa nak jugak rasa happy mcm org lain .. doa kan saya ye semua agar ada berita gembira dalam kesedihan ..

5 Balas

Semoga ada rezeki untuk sis.. xpe,jgn pernah berhenti mencuba.. doa byk2.. Allah tahu yg terbaik untuk setiap hambanya..

5y ago

terima kasih sis .. setiap doa and kata² buat semangat kami yg masih blm ada rezeki lagi berkobar² .. harap ada berita gembira .

Sama laa kita lepas tu period 😢 Delay dah laa 8 hari. 😥

pasti ada rezeki.. bnyk² sabar n doa..

Semoga da rezki utk sis..amin..

Aminnnn