period delay but upt -ve

Pagi tadi Saya check upt.. still negative but period delay 11 days ???

7 Balas

Sabar je k.. Sy pnah kena.. Piriout 1 bulan x dtg.. Test upt negatif..skli next month 2x piriout awal bulan n hujung bulan.. Wal hal piriout sy teratur.. Kalau nak tuka tarikh pn lewat seminggu jek.. Pastu piriout teratur smula sampai 4 5 bulan bru tuka tarikh lg.. Huhuu dugaan hati masa tu.. Tp redho blm ada rezeki. Masatu.. InshaAllah Allah akn hadiahkn cahaya mata pd yg mengharapkn tu bila sampai masanya..

Kalau sis risau, better terus g klinik check. Lagi cepat dapat tahu result sbb kadang kadang upt lambat sikit nk +ve tu. Klinik terus dpt result

4y ago

dont forget to update us ya 👍😊

Emm sama lah macam saya.. Tapi period dah delay 21hari.. Upt 1line juga..

4y ago

Lpas tu mcmna sis.. Delay period smpai brp hari.. Pregnant @ period lpas tu..

Sabar ya sis...akan ada rezeki nnt tu. Think positive k

hormon kot sis , stress pn bole mgnggu

Sekarang mcm mana dah sis? Pregnant atau period?

Gangguan hormon tu