UPT Negative

Delay period 17hari, check upt negative. Bila rasa letih sakit bwh perut belah kanan, ada yg mcm ni?

7 Balas

Sama simptom,sy pun rasa begitu juga,sebelum 1 minggu teruk perut cramping di sebelah kiri lepas tu period pula dh delay 2 hari tapi sakitnya di perut ada lagi tapi rasa kurang dan keputihan pula berlebihan,sy pun risau juga la

2y ago

lepas tu result apa ya

kita sma tpi sya dh delay 15hari check UPT negative tpi bila check OPT da line samar².. skrg ne sya da kuar darah tpi xtaw period kh or bkn. darah kaler pink².

Kalau upt negatif elok pergi cek. Dgn doktor.. Scan ke ape.. Takut cyst ke fibroid atau sebaliknya

Cuba try UPT, if negative lagi jgn give up k. All the best

5y ago

tadi angkat budak berat jugaklaa, rasa ngilu sakit bhgian bwh perut. bnyak kali dah upt smpai malas dah nak check 😅

Macam mana test upt sis? Pregnant ke?

Cuba gi cek sis..tkut bnd lain, sbb sakit perut tepi

5y ago

tulah, takut jgak bnda lain. nnti nk pg check.tq sis

Better g check sis, risau benda lain.

5y ago

dah period harini sis, hormon kot..