yang suka tayang baby bump

Peringatan utk semua.. Yang suka tayang baby bump. Apps ni bukan semua wanita. Yg tayang baby bump lagi lagi tak berbaju takat tutup payudara, perut habis nampak... Saya nak bagitahu sikit la citer sedih ye.. Malang jadi saya, uolls tayang perut uolls husband sy dh tgok dulu. Dia geram pulak dgn body uolls. Sbbkan body kita sama, ada bola besar kat perut... So suami lepas geram kt saya .. Penat juga nak melayan nafsu laki macam ni. Tapi tu la hakikat dia tgok gambar uolls dia lepas kat saya. Haha

14 Balas

Nasihatkan suami awak tu. Mcm mana nanti kalau awk berpantang dan dia nmpk baby bump org mengandung kat luar..naya