Baby bump AURAT

Assalamualaikum mommies and bakal mommies Just wanna remind sesama muslim Baby bump ialah aurat🥰 Nak ambil gambar perut banyak2 silakan. Tapi jangan tayang. Berdosa Tunjuk dekat suami kita je or famili. Rahsiakan kehamilan, hebohkan kelahiran🥰😘 Sekian. Semoga bermanfaat

14 Balas

setuju. mse prgnt sy mmg pakai baju besar & kalau boleh mmg sorok xbg org tau. takda upload anything psl prgnancy smp dh selamat bsalin bru annnouce itu pun husb yg post. pd yg xtau mmg mostly tkjut tiba2 ada baby tp sy rse itu yg tbaik. posting psl prgnancy ada pro & cons. sy memilih utk bdiam. hormat pd yg blm pny zuriat & jauhkan dr penyakit hati org yg dengki n psycho. plus sy elakkan org pgg2 perut esp strangers.

btul , ada jgk amek gmbr bbybump tp xpnh shre dkt sosial media .. smpan utk kenangan je .. klau kluar pn pkai bju bsr2 prt plk jns kcik mmg xnmpk sgt pregnnt .. smpai ada yg tnye btul ke pregnnt knp xpnh post pn dkt fb .. mcm plik sgt je sy ni sbb xpnh tnjuk sy prgnnt 😅

Btol. Segan nk amik gmbr. Tp dah pkp ni xjumpa family. Family dan mertua selalu mintak nak tengok. Pastu mertua semangat nak post kat status dia, suami xbagi haha

Setuju..Saya pun belum pernah update gambar babybump lagi..Rasa segan.Nak2 bila dengar cerita ad yang bernafsu pada gambar babybump..

setuju. faham gembira sbb mengandung cuma ada benda kita boleh tunjuk, ada benda yg elok sorokkan. tunjuk baby bump ni budaya barat

Btul. Rasa mcm kurg senNg dn xsdp Mata mmndg kdg2 ad ibu mngndung yg dlm Ni share gmbr prt..pling xsdp Mata bila pkai ketat tyg prt

alhmdulillh blom prna tunjuk baby bump, skrg da msuk 27 week, ari tu ada post gmbr test pack je, tp kndungan da msuk 6 bulan tu jee

Sy tak pnh nk update lagi kt sini apatah lagi kt wasap,lps tu sy tak suka org usap perut sy apatah lagi kenal ke tak,

setuju.. be the best muslim you can be selagi masih ada kesempatan

setuju...simpan sendiri je gbr