baby bump itu aurat

jangan suka sangat tayang ya mommy ??

baby bump itu aurat
13 Balas

Baby bump aurat.. Tp jgn lupa ramai yg bertudung zaman skrg tp mcm telanjang.. Berapa ramai pompuan pkai tudung, tp masih pkai seluar jeans. Jgn pandai kata org tayang baby bump, tp diri sendri pun lupa jaga pemakaian semasa x mengandung. Tegur x salah tp jgn smpai menghina. 😘

4y ago

in sha allah, terima kasih kerana mengingati sesama insan, menegur jangan sampai menghina juga ya✌

Berpuluh dh org post pasal ni. Tp ape diorg heran. Yg pntg dpt tnjuk baby bump tu. Excited sgt ada baby bump. Mcm dia sorg yg pregnant

Time pregnt mmg pkai bju bsar2 skit lbih slesa..org pn xprsan sy pregnant 😅😅.. Yg taw pn fmly sja 😊..

Sy yg x pakai tudung ni pun segan nk tayang perut... Malu bila perut besar sgt... Ngn pusat terjojol lg

Tah kite ni punya la cr baju beso beso x nak bg nampak perut. Yg depe ni suka suka tunjuk

Kena pakai baju longgar sikit LA. Malu pula nak tunjuk perut. Kalau boleh sorok nak sorok

4y ago

ehh betul.. haahaaa.. xtwu knapa terasa malu.. 😅

Nasib baik baby bump kecik, mummy pakai baju saiz L dah boleh tutup dah. 😆

Slalu rembat baju suami je pakai...suami is redha.....😂

4y ago

Sama la 😆

Betul tu

👍👍