Betul atau salah: Peria menyebabkan kontraksi dan harus dielakkan semasa mengandung.

Voice your Opinion
Betul
Salah

868 respon

11 Balas

takla..ms sy pregnant dlu ok je makn msk lemak cili api peria..tp xtwla kalau orglain bagaimana..maybe depends pd bdn seseorang kut kan

favrte sy ni peria tumis dgn telur atau buat mcm kerepek.mm sdpnye🤤 stakat ni alhamdulillah xde ape pn berlaku.ok je

saya okey pulak makan peria...masa pregnant berapa minggu...bukan peria tu ada khasiat ka.....

pnh tbca peria xelok u kehamilan..tpi xpsti sbb pe

Sy mkn okey ja peria 🤤 fav sy tu

saya siap minum jus peria lgi

Tak pernah tahu pula sebegitu

Takda kena mengena

X pasti

xdelah