Jom Menang Baucar RM100 dari Tungbayee!

Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini:

Jom Menang Baucar RM100 dari Tungbayee!
410 Balas

Assalammualaikum & Salam Sejahtera. Terdapat 6 perkataan TUNGBAYEE yang tertera pada kuiz silang kata tersebut. Aplikasi @theasianparent banyak memberikan manfaat kepada ibu bapa lebih - lebih lagi kepada ibu bapa yang bakal menerima ahli baru dalam keluarga. Perkongsian pengalaman ibu yang berpengalaman di dalam aplikasi juga sangat membantu para ibu yang baru pertama kali merasakan pengalaman mengandung dan menjadi seorang ibu.Saya harap aplikasi ini akan terus kekal bagi memudahkan bakal ibu di masa hadapan. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih bagi @tungbayee kerana mengadakan peraduan ini bersama @theasinaparent

Assalammualaikum & Salam Sejahtera. Terdapat 6 perkataan TUNGBAYEE yang tertera pada kuiz silang kata tersebut. Saya merupakan ibu yang pertama kali merasakan pengalaman mengandung, dan aplikasi @theasianparent banyak memberikan manfaat kepada saya dan suami yang bakal menerima ahli baru dalam keluarga. Perkongsian pengalaman daripada ibu-ibu yang berpengalaman di dalam aplikasi juga sangat membantu saya dan suami. Saya harap aplikasi ini akan terus kekal bagi memudahkan bakal ibu di masa hadapan. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih bagi @tungbayee kerana mengadakan peraduan ini bersama @theasinaparent ❤️

"TEMUKAN PERKATAAN TUNGBAYEE" . . Saya menjumpai 6 perkataan TUNGBAYEE di dalam puzzle tersebut..semoga ada rezeki untuk baby bakal lahir nanti..ini 1st time sy join contest di Asia Parents.. . . Terima kasih TUNGBAYEE sudi berkongsi dengan kami semua😇 . . Asian parents sangat memudahkan saya untuk tahu perkembangan baby setiap hari..saya telah gunakan apps ini sejak mengandungkan anak sulong..sekarang dia sudah 3 tahun ++..masih saya gunakan apps ini untuk lihat perkembangannya..sekarang sy tambah lagi acc untuk anak kedua yg bakal lahir nanti..sangat menyenangkan saya..terima kasih Asia parent ♥️

Assalammualaikum dan salam sejahtera Saya mommy kepada 2 puteri 3putera. Terdapat 6 perkataan #TUNGBAYEE di dalma silang kata ini. Alhamdulillah terima kasih #TheAsianParent menjadi tempat rujukan pertama saya dari anak sulung sehingga sekarang. Alhamdulillah rezeki sihat semasa dan selepas bersalin dengan rujukan yang lengkap dari apps ini. Setiap kali hamil saya akan masuk sini untuk merujuk perkara jika berlaku sesuatu. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih bagi @tungbayee sentiasa mempunyai barng² keperluan dan cantik² kerana mengadakan peraduan ini bersama @theasianparent

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Jawapan Tungbayee yg ditemui - 6 perkataan Ig : Wannihashim (done follow Tungbayee) Ini pengalaman pertama menjadi seorang ibu setelah hampir 5 tahun menanti, EDD 1 march 2024. Sekarang fasa mencari barang keperluan ibu dan bayi dan dgn ada nya Tungbayee sangat memudahkan urusan saya tidak perlu membazirkan masa utk mencari produk berpantang yg lain. Dengan Tungbayee segala keperluan berpantang lengkap disediakan dan juga byk ilmu yg dikongsikan. Terima kasih Tungbayee memudahkan urusan ibu baru seperti saya. Semoga ada rezeki saya dan anak , Amin

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Terdapat 6 perkataan #tungbayee dalam silang kata diatas. Terima kasih #TheAsianParent kerana banyak membantu sebagai rujukan saya sepanjang saya hamil, dalam pantang dan sampai sekarang masih menjadi rujukan saya untuk tahu perkembangan tumbesaran anak saya yang sihat .. semoga #TheAsianParent boleh menambahkan lagi ilmu-ilmu pengetahuan tentang penjagaan anak serta diri ibu-ibu diluar sana dengan lebih banyak lagi..terima kasih #TheAsianParent sebab banyak membantu saya untuk menjadi seorang ibu yang lebih baik 👍🏻😊

Jawapan: 6 perkataan TUNGBAYEE semoga ada rezeki untuk menang kali ini. Ini kali kedua saya mengandung selepas anak sulung saya meninggal di dalam kandungan. Semoga rezeki anak kedua saya yang bakal lahir jun 2024. Selepas guna apps theAsianparent ni, banyak ilmu dari segi permakanan dan banyak lagi yang saya pelajari bersama suami. Saya pun dah follow kedua-dua ig. Andaikata bukan rezeki saya untuk menang contest ni, saya mohon doa dari semua untuk doakan kandungan saya kalini kuat dan kami suami isteri diizinkan menjadi ibu bapa di dunia. Terima kasih 🫶🏻

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera. Terdapat 6 perkataan "tungbayee" di dalam silang kata diatas. Alhamdulillah dengan adanya aplikasi @theasianparent yang sangat membantu saya sepanjang tempoh kehamilan anak pertama untuk menjadi seorang ibu, dan mengikuti setiap perkembangan bayi setiap minggu. Ia sangat membantu saya dalam memilih pemakanan yang lebih sihat untuk ibu dan perkembangan bayi. Dengan adanya produk dari @tungbayee, ia memudahkan lagi untuk saya menjalani proses berpantang di rumah. Semoga ada rezeki untuk anak pertama kami. ❤😊

Assalamualaikum. Perkataan Tungbayee yang saya jumpa ada 6 kesemuanya. Saya tak pernah join mana-mana peraduan dan ini pertama kali iaitu di dalam apps The Asian Parents. Banyak yang saya belajar dari Apps ni dari anak pertama hingga sekarang anak kedua di trimester kedua sekarang. Sesuai untuk orang macam saya yang banyak lupa dan kurang informasi. Komuniti ibu-ibu juga pernah membantu saya saat saya memerlukan maklumat berkaitan menyusu. Amat-amat berguna Apps ni. Semoga ada rezeki saya dengan Tungbayee.

Bismillah Assalamualaikum jawapan yg saya dapat adalah 7 PERKATAAN TUNGBAYEE Selama saya guna apps the asian parent ni sangat membantu dan banyak dpt ilmu dari sini,semoga dengan asbab ini dapat membantu saya dan mommies lain yg tengah cari ilmu dan tengah berjuang menunggu hari bersalin nanti. Saya firstmom due date tahun depan bulan 1,doa saya untuk semua yg tgh menunggu hari semoga dipermudahkan urusan bersalin,doakan saya jugak ya.. Semoga terselit rezeki saya dan anak dengan perkongsian jawapan ni,Aamiin