💵 Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!

📣 Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

💵 Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!
129 Balas

Jawapan:D.semua yang diatas. Semoga ada rezeki saya dan baby. Ig: shari_daughter

D: semua di atas Best guna bengkung & set tungku…mudah & cepat…jimat masa🥰

The answer is D (All of the above). Hope there is rizq for me and my baby 🤰💗

Jawapan nya ialah D. Semuanya items set pantang boleh didapatkan di TungBayee.

Ada 3 perkataan "Tungbayee" dalam gambar di atas 🤗 D. Semua di atas

Jawapan saya D. Semua diatas (Bengkung, Set Tungku, Tungku Herba Baby)

Jwapan bg soalan diatas D... smoga ada rezki Saya... done follow...

Jawapanya : D semua di atas..semoga Ada rezeki my baby tahun depan

D - semua di atas, insyaAllah ada rezeki utk semua dan saya🥰

jawapanya :D semua di atas semoga Ada rezeki my baby tahun depan