Ubati penyakit. Anda lebih percayakan...
Voice your Opinion
Ubat-ubatan doktor
Kaedah semulajadi
Rawatan alternatif islam

2496 respon

26 Balas

bergantung pada sakit bagaimana..1st perubatan moden ubatan dari doc...kmdian jika berlarutan n doc sndri kata perlu try berubat cara lain.. baru try next alternatif iaitu rawatan alternatif islam n etc.. #TAPSupermoms

Semua katiga2 di atas... kaedah semula jadi : contohya banyakkan rehat lepas tu jumpa doktor , makanlah ubat ikut arahan Lepas tu klu ada rasa lain macam misteri, jumpalah rawatan alternatif: ruqyah ke,

tgk sakit lh.. tp biasa kaedah smulajadi kcuali klu teruk sgt bru jmpa dktor..tu pn lepas kena paksa bkali2 oleh husband n fmily..sbb sy x suka makan ubat.. jenis xleh telan ubat wlpn kecil je ubat tu😪

bergantung pada keadaan. tetapi saya akan utamakan rawatan doktor terlebih dahulu. jika memerlukan rawatan alternatif lain baru ikhtiar berubat.

Depends on situation. Ada situasi perlukn moden alternatif.. Ada situasi yg perlukan alternatif scra islami.. #TAPSupermoms

rawatan alternative islam pilihan terakhir sebagai ikhtiar kalau thru doctor dan ubat x berhasil

Depend on sakit apa. Kalau sakit yg biasa, kita ke hospital. Kalau sakit yg 'mistik', kita guna rawatan alternatif Islam

sbnr bgntung pd jenis sakit y mcm mne..tp mostly kita cri y perubatan doktr dhulu #TAPSupermoms

Semua percaya cuma tengok ubat penyakit apa

rawatan alternatif then baru ubat doc