takut

perasaan takut hadir dalam diri .. lagi 2 bulan ..

13 Balas

I dulu selalu juga nangis kat suami sebab kadang semua perasaan datang sekaligus. Dah first time kan. Takut excited cuak happy. Huhu. Takpe, normal. Just jangan berlebihan. InsyaAllah everything gonna be just fine. Nanti dah boleh tengok, jaga baby 💕

Sabar ye, sentiasa fikir positif. Buat persediaan, dekatkan diri dgn Allah spjg 2bln ni 😊

Saya yang lambat lagi pun dah takut 😂 another 4 months. Bissmillah 😊

insyaallah,, semoga dipermudahkan segala urusan sis

Saya lagi 3 bulan.. Kdg neves juga.

5y ago

amin

Insyaallah byk2 doa..moga dpermudahkan urusan..

Saya lagi 48days dr due date haahaha nervous

All the best. Semoga segalanya dipermudahkn

InsyaAllah. Semoga dipermudahkan

Sis due bila?sy pon lagi 2 bulan ni..now 29w3days

5y ago

sy 3/9 ... now 7 bulan