Kongsikan pendapat anda.

Penting atau tidak bagi pendapat anda untuk sediakan kewangan yang stabil sebelum mempunyai anak?👶 Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen bawah 👇

Kongsikan pendapat anda.
32 Balas

ya amat perlu... tapi jika kita mendapat anak pada seawal perkahwinan... jangan stress... sebab setiap anak lahir dgn rezeki mereka tersendiri...

Perlu kerana anak yg dilahirkan nti mempunyai masa depan yg cerah dan percaya dgn rezeki Allah bagi kita. InsyaAllah 😊😊

penting juga sbb kita tidak tahu apa akan berlaku dari segi kesihatan dan keperluan kanak2 juga agak mahal sekarang ini

perlu sgt..time prgnant ni pon nk guna duit dh ..trgin mkn tu ini..

perlu.. tapi percayalah anak itu pembawa rezeki❤️❤️

sgt perlu. time pregnant je dah pakao duit kadang

Ya perlu untuk persediaan awaii

Ya, perlu ☺️

Of coz Perlu...

penting & wajib