Hadiah Hari Bapa

Hello semua! 👋🏻 Jika di beri pilihan, mana antara hadiah istimewa di bawah yang anda akan beri buat Hari Bapa? Macam nak bagi semua kan! Hehe 😂 Kongsikan pendapat anda di ruangan komen, OK!

Hadiah Hari Bapa
161 Balas

Mesin pembuat kopi,jam tangan dgn minyak wangi..Sbb ketiga tiga nya sangat2 brguna utk bapa2.. mesin pembuat kopi,klu lg seorg2 d ruma tk prlu lg tkut kehausan.. Jam tangan,bila tiba wktu nya nk kerja atau pn makan ubat lihat sja jam tangan tidak lah susah2 panggil2 anak tngok kan jam d telefon. Minyak wangi,juga bagus utk bapa2 Bila prgi kerja terhidu bau minyak wangi terus rasa semangat mahu brkerja.. Bagi saya ini baik utk husband dgn bapa juga bapa mertua saya..

seandai nya bapa sya masi ada sya akan hadiah kn jam tangan krna dia suka sngat dekat jm tngan , tapi apa boleh buat suda takdir 2 mnggu lagi majlis perkhawinan sya bapa sya meningal baru jak mau rasa kasi syg dari seorang bapa

Sy skrg 36weeks dan 4hari(1st bby) ... Tak dpt nak keluar beli tok husband.. So sy order cheese 🧀 je tok dia... Selamat hari bapa tok suami tercinta....

ke lima-lima hadiah sgt bernilai & berguna 👍 memang sesuai utk dihadiahkan pada suami atau ayah😍

permainan video....sbb dia akan habiskan masa berkualiti dan menghargai masa bersama anak²🥰❤️

Permainan video. Impian dia dari kecik nak benda ni. Kalau dapat ni mesti dia happy sangat 🥺

Mesin pembuat kopi.. sebab barangan yg lain semua nya besday gift yg lepas..

Mesin Pembuat Kopi. hari2 dok minum kopi je,beli mesin terus senang😁.

Thun ni dia nk minta tukar ps3 dia . Hbis lah aku 😅 #Alat permainan

mesin pembuat kopi buad suami A.K.A ayah untuk muhammad naufal 💗