Ais krim Untuk Bayi

Hello Parents! Bagi anda, bayi pada umur berapa yang membolehkan mereka makan ais krim?🍦Apa pendapat anda? Kongsikan jawapan anda dengan kami pada ruangan komen di bawah ya!😉

Ais krim Untuk Bayi
161 Balas

Atas 1 tahun . Anak saya dah 1 tahun 9 bulan ,saya tk bg aiskrim . Manis pun sy kurangkan. Sb taknak bg jd sugar rush 😅

anak saya 9 bulan dah makan aiskrim tapi saya buat sendiri gune buah naga..tapi no sugar

sebelum setahun anak dah makan.. tapi sket² bagi rasa kat lidah

Atas 1thn...bwh 1thn x boleh bagi makanan manis banyak...

Sy bg dari bwah setahun...atas sebab tertentu

Atas 1 tahun #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tak blh..sampai 4 tahun

Atas 1 tahun.

Atas 1 tahun

Atas satu tahun..🥰