pendarahan

Pendarahan faraj hamil 34 minggu. .

7 Balas

Sy baru kluar wad. 4 hri kena tahan.. Kandungn masa masuk wad 33 minggu 3 hari.. Keluar darah.. Contraction 3:10. Jln terbuka 1 cm..tp ni sy mintk balik dlu.. Ni pun perut stil ade contraction

1y ago

anak kedua sy lahir pada 34w..sy sakit g cek tgk dh 3cm,7jam lps tu beranak...baby sy kecik je 2.2kg tapi alhamdulilah sihat die mcm baby term..syukur

macam saya, tadi ada keluar cecair putih susu. meleleh di celah peha. usia 34 weeks 2 hari. tu tanda nya leaking ke ketuban ya?

7mo ago

sama mcm Sy sis tapi bkn ketuban itu just keputihan je

Sy dari start buku smpai 28minggu pendarahan.. Sikit2 seetiap hri.. Cek doktor kata dinding rahim mcm ade luke sikit lps 28minggu baru okey

sya pn sama.. dh pegi hospital, tpi dibenarkan balik sbb condition baby still ok

sy 33 weeks. ada spotting and contraction kena warded 3 hari.

2y ago

Bayar ke sis klu kena tahan di wad

Sis dh g jmpe doc?

2y ago

mcm kalau mommy nk bf ank . try bykkn susu ank pd waktu mlm..sbb ms wktu mlm tu susu bdn kita bagus ada lemak .bgus tuk naikkn berat bdn ank.. kalau mommy mcm tak tahu sgt ttg pnyusuan ..mommy blh try follow pakar lactating ni nye ig...byk ilmu dkt sana dia share dan ada chat telegram kalau nk tnye direct dkt dia.. ni ig nya ...sy dlu byk belajar dr dia.. alhamdulillah dpt susukan ank dgn susu bdn smpai umur anak 2 tahun

Pendarahan banyak ke?