pendarahan semasa mengandung

Hello semua saya mahu tanya knp ada pendarahan semasa hamil sbb saya ada 2 org anak tak pernah ada pendarahan semasa hamil😢

1 Balas

Direct refer hospital.macam sy anak da 3org yg ke empat tetiba bleeding.direct hospital 3hari berturut.then fully miscarriage

4y ago

Saya sudah Chek tapi mereka kata wait n see ..terasa mahu jantung apa bila dktr cakap macam tu ...minggu dpn KMK Chek lg...hari tu scan belum dapat nampak masih kantung dia...