Hb tak naik

penat laa nk telan ubat (Zincofer) makan macam mana pun hb x naik2 … emm punya laa siksa nk tahan muntah ingat berkesan laa tp x naik2 stresssssw😭😭😭 makan buah jambu kerang mcm2 penat dah

51 Balas

𝑠𝑦 𝑝𝑒𝑛 π‘˜π‘’π‘›π‘Ž π‘π‘Žπ‘”π‘– π‘§π‘–π‘›π‘π‘œπ‘“π‘’π‘Ÿ...π‘π‘Žπ‘Ÿπ‘’2 𝑛𝑖𝑒 π‘šπ‘Žπ‘ π‘Ž 20𝑀 β„Žπ‘ 𝑠𝑦 π‘‘π‘Ÿπ‘œπ‘ π‘‘π‘Žπ‘Ÿπ‘– 12 π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘’π‘› π‘˜π‘’ 10 π‘‘π‘Žπ‘› π‘‘π‘œπ‘˜ π‘™π‘–π‘ π‘‘π‘˜π‘› 𝑠𝑏𝑔 π‘Žπ‘›π‘’π‘šπ‘–π‘Ž, β„Žπ‘Ÿπ‘2 𝑛𝑒π‘₯𝑑 π‘Žπ‘π‘π‘œπ‘–π‘‘π‘šπ‘’π‘›π‘‘ β„Žπ‘ π‘›π‘Žπ‘–π‘˜...π‘˜π‘Žπ‘™π‘Žπ‘’ π‘₯ π‘‘π‘œπ‘˜ π‘˜π‘Žπ‘‘π‘Ž π‘›π‘Žπ‘›π‘‘π‘– π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘π‘Žπ‘˜π‘ π‘Ž π‘šπ‘Žπ‘ π‘’π‘˜ π‘€π‘Žπ‘‘ π‘π‘’π‘π‘’π‘˜ π‘—π‘Žπ‘Ÿπ‘’π‘š π‘‘π‘Žπ‘šπ‘π‘Žβ„Ž π‘‘π‘Žπ‘Ÿπ‘Žβ„Ž...