Hb tak naik

penat laa nk telan ubat (Zincofer) makan macam mana pun hb x naik2 … emm punya laa siksa nk tahan muntah ingat berkesan laa tp x naik2 stresssssw😭😭😭 makan buah jambu kerang mcm2 penat dah

51 Balas

sy pun mkn zincofer.pelik knp x naik..skang 35w, 10.8 je hb..nk dptkn 11 tu pyh betul😵‍💫.nti 36w nurse bgtau kna gk bg cecah 11.

2y ago

10.8 kira ok la tu sis..jgn bwah 9..klu blh sis jgn minum air teh,kopi,nescafe cba elakkan..minum air sunquic tnpa gula..bykkn mkn sayur bayam merah,pucuk paku,pucuk pegaga,jambu batu tu semua naikkn hb..