Hb tak naik

penat laa nk telan ubat (Zincofer) makan macam mana pun hb x naik2 … emm punya laa siksa nk tahan muntah ingat berkesan laa tp x naik2 stresssssw😭😭😭 makan buah jambu kerang mcm2 penat dah

51 Balas

Saya pun ada masalah hb hari tu. Saya amalkan makan jambu batu setiap hari, makan buah kurma & Hari2 minum air sunquick tanpa gula alhamdulillah hb kembali normal. Air sunquick & jambu batu sgt2 membantu.. Sis boleh cuba ya