Hb tak naik

penat laa nk telan ubat (Zincofer) makan macam mana pun hb x naik2 … emm punya laa siksa nk tahan muntah ingat berkesan laa tp x naik2 stresssssw😭😭😭 makan buah jambu kerang mcm2 penat dah

51 Balas

try iberet..kndungan brpa bulan?sy trlbh byk hb..15..stiap kli prggy 15 pling trun msa ank sulung 9bulan cek jd 12..tu kira pling skit..sy amalkn iberet dri dlu..then sy prggy ke 3..sy amal iberet.tp pdih prt plk..xssuai ..sy nk tkr ke obimin plk esk..try n error dlu sis..klu srasi trskan..klu xsrsi sis google brand lain plk