Adakah anda sentiasa berasa penat semasa hamil?
Voice your Opinion
Ya! Saya selalau berasa penat
Ya, tetapi saya ada cara untuk tingkatkan tahap tenaga saya untuk rasa lebih baik
Tidak, saya sentiasa berasa bertenaga

5201 respon

14 Balas

Ya, penat sangat. Masa tengah pregnant, as a working wife, tak berkurang pun tanggung jawab. Lepas penat2 bekerja, balik kerja, sambung buat kerja rumah pula, masak, kemas rumah, basuh kain. Dalam 24 jam, dapat tidur 3 - 4 jam je. Penat sbb kurang rehat + penat sebab pregnant tu sendiri

saya sebagai supervisor juga rasa penat sangat-sangat..terlampau banyak kerja dan tak larat nak layan customer..balik rumah juga pun tak larat nak buat kerja lagi..Dari awal preggy sudah rasa penat dan rasa mual

Rasa penat dr awal preggy. Klu preggy saya kena off kerja2 rutin rumahtangga. Tambah lg alahan saya teruk. Tak boleh lasak. Semua kerja rumah suami&keluarga yg bantu

sy senang je, Kalo rase penat rehat dulu.. pastu sambung lg.. preggy kalini mmg rase cepat penat.. nasib anak da beso ( 7tahun ) da bole tlg wt keje umah.. 😁

Ya, sya selalu rasa penat.. tpi ok je, sya bole buat kerja rumah lgi.

start 30w..ya allah penat die lain macam

big yes! penat, mengantuk dan lapar😩

especially pas asar..cpt je rs letih

trimester ke 3 baru terasa letih

Makin faktor umur,40 siries