Adakah pembelajaran atas talian berkesan bagi anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2393 respon

16 Balas

mungkin..depend pd anak nye kefahaman jika belajar sorg.. ada anak jenis cpt faham..ada yg x kena jumpe face to face baru senang nk belajar dan faham.. #TAPSupermoms

yups ni bagus tapi lepas dari tu depends on org tu sbb kdang ada yg trus tutup buku 😂😂😂

bg org dewasa bkesan..klu kanak2 kurg skit...sbb fokus xsampi 10min..hihi #TAPSupermoms

anak sy belajar online tp bnyk yg die pyh nk phm katenye.. ank sy online kolej

tak semua pembelajaran. sejam' 2 jam ok la.. lebih drpd tu, x fokus

sbb fokus xsmpai 10 minit ...

ya #26Nov20  #TAPSuperMoms

Berkesan dalam setengah je

Yaaa

ya